page contents
 

Welkom bij prinsesjesfeest.nl

Het leukste kinderfeest voor de kleine jarige prinses of stoere superheld! Al vanaf €65,95  Groningen-Friesland-Drenthe


LAATSTE NIEUWS


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GROOT NIEUWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanaf 1 november zijn onze kinderfeestjes ook te boeken op een sfeervolle locatie in Groningen inclusief eten en drinken!! 

Zo heeft u totaal geen omkijken meer naar het organiseren van het feest en bezorgd u uw kindje & friends een geweldige middag  (zie de pagina "kinderfeest bij Hartendief Groningen)

OKTOBER 2018:

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober zal Prinses Elsa s middags te vinden zijn op Winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden. Tijd:14.00-16.30 uur (toegang=GRATIS)

SEPTEMBER 2018:

Geniet van de Prinsessen & Superheldenmaand op Winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Ieder woensdag zullen we met onze kinderanimatie er een geweldige middag van maken (toegang=GRATIS!)

 

Elk klein meisje droomt ervan om ooit een prinsesje te worden...

Elke stoere kleine jongen droomt ervan om ooit een superheld te worden....

Wij laten dromen uitkomen! Hoog bezoek...Onze prinses of superheld komt langs om nieuwe prinsesjes te kronen en krachten van coole superhelden te testen en er een groots kinderfeest van te maken.Gekleed en optredend als favoriete karakter van uw zoon of dochter verwelkomt ze/hij ieder kind. Wat zal er allemaal in de grote kist zitten die er meekomt? Een kinderfeest om nooit te vergeten!

Voor elk klein prinsesje en elk budget hebben we verschillende meisjes (en aan jongens hebben we ook gedacht) feestjes samengesteld.  Laat je verrassen door de mogelijkheden op onze pagina "PRINSESSEN kinderfeestje"

Voor ieder stoere superheld en elk budget (en aan de meisjes hebben we ook gedacht) hebben we verschillende jongens feestjes samengesteld.  Laat je verrassen door de mogelijkheden op onze pagina "SUPERHELDEN kinderfeestje"


RESERVEREN

                   Uiteraard staan wij ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nummer 69462496