Welkom bij Prinsesjesfeest

EEN KINDERFEEST OM NOOIT TE VERGETEN!


Elk peuter of kleuter meisje droomt ervan om ooit een prinsesje te worden.


 Wij laten dromen uitkomen! 

Hoog bezoek. Onze professioneel gekostumeerde prinses of superheld (kinderentertainer) komt langs om nieuwe prinsessen en superhelden te kronen en een groots kinderfeest neer te zetten. Te kiezen uit verschillende sprookjes personages.


 

 

LAATSTE NIEUWS  

WE ZIJN WEER GEOPEND! 

KINDERFEESTJES THUIS in CORONA-TIJD!


Prinsesjesfeest is blij te mogen mededelen dat er vanaf 15 maart 2021 weer kinderfeestjes gaan plaatsvinden! Uiteraard houd onze kinderentertainer zich tijdens het feestje aan de richtlijnen van het RIVM! Voor ons aanbod betekent dat:

-maximaal 8 kinderen

-maximaal 1 volwassene naast de prinses in dezelfde ruimte en op 1,5 m afstand

-kindje verkouden of andere Covid-gerelateerde klachten=helaas niet welkom op het feestje

-de jarige krijgt een eigen make-up kit (mag gehouden worden), ouder dient indien gewenst zelf de make-up aan te brengen

-alle verkleedkleding en attributen worden na iedere feestje gereinigd in ons kasteel


Daarnaast hebben we een nieuw onderdeel in ons programma opgenomen. 

Tijdens het kinderfeest zal ieder kind leren hoe een prinses op een koninklijke manier haar handen wast.


NOTE: Wij zijn als prinsesjesfeest op geen enkele manier gerelateerd aan Walt Disney. Al onze personages zijn generieke personages uit het publieke domein of uit sprookjes die reeds bestonden voor de films van Walt Disney.

Alle afbeeldingen en teksten op onze website zijn het exclusieve eigendom van prinsesjesfeest en zijn dan ook auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Prinsesjesfeest is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren, te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wie dan ook.


RESERVEREN


     

Kamer van Koophandel nummer 69462496

 
 
 
Bellen