page contents
 

Welkom bij prinsesjesfeest.nl

Het leukste kinderfeest voor de kleine jarige prinses of stoere superheld! Al vanaf €65,95  Groningen-Friesland-Drenthe


LAATSTE NIEUWS

APRIL 2018
  • 29-04-2018: Onze ijszusjes zullen tijdens de brunch bij Hotel Van Der Valk Zuidbroek de kinderanimatie verzorgen (GRATIS bij reservering brunch)

Tijdstip:11.30-14.30 uur
Locatie: Hotel Van Der Valk Zuidbroek
*    27-04-2018: Onze prinses Bella en haar prins zullen aanwezig zijn op Winkelcentrum Paddepoel voor een Meet & Greet! (GRATIS)
Tijdstip:10.30-12.30 uur
Locatie: Winkelcentrum Paddepoel Groningen
  • 07-04-2018:Onze ijsprinses is te vinden in Kinderkledingzaak PARADEKIDS en zal daar de feestelijke opening verrichten van deze prachtige winkel! (GRATIS!)
Tijdstip:10.00-12.00 uurLocatie: Midstraat 101 Joure 

 

Elk klein meisje droomt ervan om ooit een prinsesje te worden...

Elke stoere kleine jongen droomt ervan om ooit een superheld te worden....

Wij laten dromen uitkomen! Hoog bezoek...Onze prinses of superheld komt langs om nieuwe prinsesjes te kronen en krachten van coole superhelden te testen en er een groots kinderfeest van te maken.Gekleed en optredend als favoriete karakter van uw zoon of dochter verwelkomt ze/hij ieder kind. Wat zal er allemaal in de grote kist zitten die er meekomt? Een kinderfeest om nooit te vergeten!

Voor elk klein prinsesje en elk budget hebben we verschillende meisjes (en aan jongens hebben we ook gedacht) feestjes samengesteld.  Laat je verrassen door de mogelijkheden op onze pagina "PRINSESSEN kinderfeestje"

Voor ieder stoere superheld en elk budget (en aan de meisjes hebben we ook gedacht) hebben we verschillende jongens feestjes samengesteld.  Laat je verrassen door de mogelijkheden op onze pagina "SUPERHELDEN kinderfeestje"


RESERVEREN

                   Uiteraard staan wij ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nummer 69462496