Professioneel kinder-entertaiment
Een kinderfeest om nooit te vergeten

Prinsesjesfeest

Laat je terugbellen voor meer informatie

Wij laten dromen uitkomen!

Elk peuter of kleuter meisje droomt ervan om ooit een prinsesje te worden.

Ben je klaar om je kinderen een magische en spannende ervaring te bezorgen? Onze professioneel gekostumeerde prinsessen en superhelden staan klaar om de dromen van je kleintjes waar te maken en een onvergetelijk feest neer te zetten!

Bij Onze Betoverende Prinsessen- en Superheldenfeesten begrijpen we hoe belangrijk het is om elk verjaardagsfeestje speciaal te maken. Daarom hebben we een team van getalenteerde kinderentertainers die zich hebben gespecialiseerd in het tot leven brengen van de favoriete sprookjespersonages en superhelden van je kinderen.

Publiekstrekker voor uw event, feest, winkel, markt of beurs? Onze personages maken er een indrukwekkend feest van!

Te boeken personages

De Ijskoningin Elsa is een dappere en krachtige koningin met magische ijskrachten. Ze is ook de oudere zus van Prinses Anna.

Prinses Unicorn is een bedacht karakter die alles kan wat een echte prinses maar wil. 

Ijsprinses Anna is de jongere zus van Elsa. Ze is vrolijk, energiek en altijd optimistisch, zelfs in moeilijke situaties.

Rapunzel is een jonge prinses met lang, magisch haar dat genezende krachten heeft. Ze is nieuwsgierig, avontuurlijk en vastberaden om de buitenwereld te verkennen.

Belle is een slimme, belezen en onafhankelijke jonge vrouw die verlangt naar avontuur en meer dan haar provinciale leven wil.

Ariël is een nieuwsgierige jonge zeemeermin die verlangt naar een leven op het land. Ze is moedig, vastberaden en gepassioneerd.

Sneeuwwitje is een vriendelijke, zorgzame en optimistische prinses. Ze heeft een onschuldige en liefdevolle persoonlijkheid.

Beauty is een slimme, belezen en onafhankelijke jonge vrouw die verlangt naar avontuur en meer dan haar provinciale leven wil.

Spider-Man staat bekend om zijn unieke krachten, waaronder het vermogen om muren te beklimmen, een spinnenweb te schieten dat hij gebruikt om te slingeren en vijanden te vangen, en een verhoogde kracht en behendigheid.

In tegenstelling tot veel andere superhelden heeft Batman geen bovennatuurlijke krachten. In plaats daarvan vertrouwt hij op zijn intellect, training en technologische gadgets.

Arrangementen en prijzen

Promotiewerk winkelcentra

Onze Prinsessen en superhelden zijn zeer geschikt om uw winkel(centra)/school/kindcentra etc. op de kaart te zetten! Zij zullen op een actieve wijze de klanten binnenhalen!

De Prinses(sen) kan ingezet worden om:

  • Te flyeren;
  • klanten te informeren en te enthousiasmeren wat betreft uw winkel;
  • kinderen van klanten te vermaken (Meet & Greet/foto);
  • animatie werkzaamheden te verrichten op campings;
  • de opening van uw winkel of bedrijf te verrichten.

Reviews van tevreden klanten

Sandra Ros23-20-22
Lees verder
Het was een fantastische dag met de unicorn princess. Mila heeft een geweldige 5e verjaardag gehad!
R. Satarzai24-02-20
Lees verder
Bedankt voor het leuke en gezellige feest voor mijn kindje! Wat een.prachtige prinses! Aanrader!
Mark Heide24-02-19
Lees verder
Vandaag Elsa op bezoek gehad. Echt een heerlijke ervaring om al die kinderen te zien genieten. Iedereen was erg enthousiast over Elsa en ik kan het iedereen aanraden. Dank jullie namens mijn dochter en haar vriendinnen!
Lies Hofma03-03-19
Lees verder
Vorig jaar heeft ze genoten van elsa in ballorig. Hele fijne middag heeft ze gehad echt SUPER!!
Hoekstra12-03-17
Lees verder
Een paar weken terug is prinses Elsa op het verjaardagsfeestje van onze dochter geweest. Was een groot succes, de meiden hebben zich prima vermaakt. Zeker een aanrader!
Fiona Kosten10-03-17
Lees verder
Wat zijn wij enthousiast over het feestje van onze dochter. Veel complimenten naar Elsa. Ze deed het ontzettend leuk en de kinderen vonden haar erg leuk. Ik zou dit iedereen aanraden want de meiden hadden de dag van hun leven. En daar doe je het voor..!! Tot de volgende keer👍😃
Brenda Hoogeveen06-03-17
Lees verder
Lieve Elsa, super bedankt voor het geweldige frozen feest voor onze dochter Jenna! We zullen jullie zeker aanraden aan kennissen en vrienden, tot een volgende keer!Tot de volgende keer👍😃
Familie Tijhoff12-01-19
Lees verder
Super feestje! Ideale manier om een memorabel kinderfeestje te geven zonder zelf om te vallen van inspanning. De kinderen waren diep onder de indruk van deze doortastende prinses.
Familie Janssen06-03-18
Lees verder
1 woord=aanrader! Professioneel neergezet en vooral op het gebied va de kinderanimatie grote klasse!!!
Familie Ritsema06-03-18
Lees verder
Wat een aanrader! Onze dochters hebben de middag van hun leven gehad! Ontzettend bedankt en een dikke x van de meiden aan elsa
Joan30-01-18
Lees verder
Vorige week heeft Elsa bij ons voorgelezen op het nationale voorleesontbijt (SKSG Krullevaar) en wat deed ze het ontzettend leuk!!! Alle kinderen kregen haar aandacht! En wat hebben we een hoop kindjes blij gemaakt dat ze Elsa hebben mogen ontmoeten. Een echte aanrader!
Peter Breedenbach30-12-17
Lees verder
Vandaag kwam Elsa in Winkelcentrum Zaailand te Leeuwarden, hier mochten de kinderen voor een kleine bedrag met Elsa op de foto. Mijn dochter Lindsey is 4 jaar en was als eerste aan de beurt ze kreeg nog een prachtige foto mee naar huis en heeft de dag van haar leven beleefd om Elsa te mogen ontmoeten en te knuffelen. Bedankt voor dit geweldige moment. Groetjes van Lindsey
Andrea Simmeren24-03-17
Lees verder
Mijn dochter Vera heeft een feestje gehad op 22maart ik heb Elsa van jullie gehuurd ze was geweldig mijn complimenten de meisjes hebben genoten bedankt daar voor. Het was een echte aanrader. Mvg andrea
Previous
Next