Professioneel kinder-entertaiment
Personages

Te boeken personages

Welkom in het betoverende koninkrijk van Prinsesjesfeest, waar dromen werkelijkheid worden en sprookjes tot leven komen! Onze prachtige en betoverende prinsessen zijn er om jouw speciale dag te veranderen in een onvergetelijk avontuur vol magie, avontuur en vreugde. Bekijk hieronder onze beschikbare personages. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Elsa is een dappere en krachtige koningin met magische ijskrachten. Ze is ook de oudere zus van Prinses Anna.

Prinses Unicorn is een bedacht karakter die alles kan wat een echte prinses maar wil. 

Anna is de jongere zus van Elsa. Ze is vrolijk, energiek en altijd optimistisch, zelfs in moeilijke situaties.

Rapunzel is een jonge prinses met lang, magisch haar dat genezende krachten heeft. Ze is nieuwsgierig, avontuurlijk en vastberaden om de buitenwereld te verkennen.

Belle is een slimme, belezen en onafhankelijke jonge vrouw die verlangt naar avontuur en meer dan haar provinciale leven wil.

Ariël is een nieuwsgierige jonge zeemeermin die verlangt naar een leven op het land. Ze is moedig, vastberaden en gepassioneerd.

Sneeuwwitje is een vriendelijke, zorgzame en optimistische prinses. Ze heeft een onschuldige en liefdevolle persoonlijkheid.

Beauty is een slimme, belezen en onafhankelijke jonge vrouw die verlangt naar avontuur en meer dan haar provinciale leven wil.

Spider-Man staat bekend om zijn unieke krachten, waaronder het vermogen om muren te beklimmen, een spinnenweb te schieten dat hij gebruikt om te slingeren en vijanden te vangen, en een verhoogde kracht en behendigheid.

In tegenstelling tot veel andere superhelden heeft Batman geen bovennatuurlijke krachten. In plaats daarvan vertrouwt hij op zijn intellect, training en technologische gadgets.

Reserveren