Professioneel kinder-entertaiment
Over ons

Prinsesjesfeest

Welkom bij Prinsesjesfeest! Wij zijn een betoverend team van sprookjesliefhebbers die de meest magische en onvergetelijke prinsessenfeesten creëren voor kleine prinsen en prinsessen in spe.

Onze missie is simpel maar groots: we willen de glimlach van elk kind laten stralen en hun dromen waarmaken. Bij Prinsesjesfeest geloven we dat de wereld een betere plek wordt wanneer we de kracht van verbeelding omarmen en kinderen de kans geven om te schitteren als de prinsessen waarvan ze altijd hebben gedroomd.

Wat maakt Prinsesjesfeest zo speciaal?
Onze liefde voor detail en passie voor magie. Elk feest dat we organiseren, wordt tot in de puntjes verzorgd met oog voor de kleinste details. Van sprankelende kroontjes en glinsterende toverstokken tot betoverende decoraties en verhalen die tot leven komen, we brengen de magie rechtstreeks naar uw deur.

Onze kinderfeestjes zijn erg laagdrempelig en kunnen plaatsvinden op één van onze gezellige locaties of gewoon in de relaxte thuissituatie. Kinderen voelen zich hierdoor snel op hun gemak.

Onze getalenteerde prinsessenentertainers zijn niet alleen experts in het naspelen van beroemde prinsessen, maar ze brengen ook een extra doses vriendelijkheid en warmte mee naar elk feest. Ze zorgen ervoor dat elk kind zich bijzonder voelt en zich volledig onderdompelt in het betoverende universum van sprookjes.

Dus, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een speciale gelegenheid, of gewoon een dag vol magische avonturen, Prinsesjesfeest staat klaar om uw evenement tot leven te brengen. We zijn trots om deel uit te maken van de verhalen en herinneringen van zoveel kleine prinsen en prinsessen en kijken ernaar uit om ook die van u te creëren.

Samenwerkingen

Bij het organiseren van ons prinsesjesfeest, begrijpen we hoe belangrijk het is om samen te werken met partners en leveranciers die kunnen bijdragen aan het succes van het feest. Samenwerkingen spelen een cruciale rol in het creëren van een betoverende en onvergetelijke ervaring voor uw kleine prinsen en prinsessen. Daarom hebben we leuke samenwerkingen om het prinsjesfeest uit te breiden naar een nog onvergetelijkere dag.

De Leyhoeve

Bij de Leyhoeve in Groningen hebben we een leuke samenwerking, waarbij je naast het Prinsesjesfeest ook heerlijk gaat eten. Het arrangement bestaat uit heerlijk eten met frietjes of lekker & gezond. 
Klik voor meer informatie op de foto hieronder.

Robijntje's Schmink

We hebben een leuke samenwerking met Robijntje’s Schmink om het feestje helemaal compleet te maken. Naast dat de kinderen op het feest geschminkt worden tot gewenste personage worden ze geëntertaind door een ware Prinses of prins! Klik voor meer informatie op de foto hieronder.